7 de marzo de 2007

LA SOCIETAT ECOLÒGICA QUE VOLEM

La societat ecològica que volem: mostres d’hui

Realitats que volem promoure ELS VERDS Esquerra Ecologista PV

Volem mostrar que existeixen empreses realment ecològiques i respectuoses amb els drets laborals. Volem demostrar que hi ha una agricultura verdaderament saludable per a les persones i el medi ambient. Volem evidenciar que existeixen sistemes de salut preventius i eficaços. Volem testificar que el que demanem no sols és possible, sinó que ja fa temps que funciona.

Per això volem presentar persones d’estos camps per demostrar que, amb voluntat política, no sols és possible, sino totalment factible. Per que ara mateix en molts llocs del món estan funcionant. Exposar les experiencies reals de professionals, de persones amb ideals que estan aportant solucions veritablement ecològiques, en diferents àrees.

Moltes d’estes propostes les estem defenent amb el nostre diputat d'ELS VERDS Esquerra Ecologista PV, Carles Arnal, al Parlament valencià.


CONFERÈNCIA
CONSUM CONSCIENT I COMERÇ JUST: SABENT A QUI COMPREM
Doris Monrós (SETEM)
Carles Porcel (Membre del CRIC, editora de la revista de consum responsable Opcions.org).
Modera: Giuseppe Grezzi, coordinador d'ELS VERDS Esquerra Ecologista València

Dimarts, 13 de Març a les 19:30 El Micalet, Guillem de Castro, 73 de València.

Per a tot el món està clar que el sistema econòmic actual influix molt i negativament en les vides de molts ser humans, especialment en els països del Sud. El que moltes persones no són conscients és que els ciutadans, especialment dels països rics, també poden influir positivament en l'economia, molt més del que s'imaginen. Elegir un producte més benigne pel medi ambient o aliments produïts en el Tercer Món pagats a un preu digne que permet als agricultors escola per als seus fills o tindre assistència sanitària.


PD: El compañero y amigo Carles Porcel ha preparado una tanda de conferencias para explicar y difundir nuestra visión de una sociedad realmente ecológica. Esperamos poder contar con una buena asistencia, para que entre tod@s consigamos cambiar la realidad que nos rodea.

No hay comentarios: