2 de febrero de 2015

Moltes gràcies per la vostra confiança

El dissabte passat va terminar, amb la votació presencial, l'apassionant procés d'elecció primàries de candidates a les llistes de Compromís per a municipals i autonòmiques. A la ciutat de València, com sabreu, s'havien presentat 21 candidats i candidates per estar en la llista amb el candidat alcalde Joan Ribó.

Gràcies al suport de moltíssimes persones al llarg de la campanya i després durant el procés de votació, vaig ser escollit el 4º més votat de la llista amb 594,97 punts:



Des de ací, felicite a tots els candidats i candidates amb les quals hem compartit aquesta experiència, que estic segur que ens ha fet créixer i que ha representat un punt i a part en la manera d'entendre la política i les relacions personals. Almenys per mi, ho ha estat. Un record especial per les companyes Piluca Esther i Sergi: han estat l'ànima del grup municipal de Compromís, sempre fent costat en els moments difícils, sempre pendent lo col·lectiu abans que dels seus interessos personals. I també a companys com Jota, Luisa, Rubén, Vicent que s'han anat sumant al projecte aportant els seus valors, la seua capacitat de treball, el seu talent i la seua dignitat. Sense vosaltres Compromís no seria el que és!

Vull donar les gràcies a totes les persones que han volgut participar en aquest innovador model d'elecció directa de candidates de Compromís: una model de transformació de les formes de la política que tan sols en València ha concitat la mobilització d'uns 5500 votants, i uns 40.000 pel que fa a tot el País Valencià.

En segon lloc el meu total i sencer reconeixement amb totes les companyes que han fet possible que aquest primàries foren un èxit de participació peró també organitzatiu: sense vosaltres, sense el vostre treball mai es podria haver arribat a bon port un operatiu tan complex :-)

Finalment, vull agrair de tot cor les mostres de suport que he rebut durant tota la campanya i després en el moment decisiu de la votació. Aquest resultat és sobretot vostre: de totes vosaltres que heu estat allí, companys i companyes de Verds Equo, però també de totes les persones militants i simpatitzants de Compromís, de les que vos heu apuntat per a participar i votar en les primàries confiant en les propostes que hem anat fent.
Moltíssimes gràcies!!!


Ara ve el més difícil, però també alló més il·lussionant: construir un projecte per a transformar València per a encisar a la gent, que ho faça seu i ens done la confiança perquè a partir de juny puguem governar. Per fer-ho, necessitarem la col·laboració de tot el que vulga una ciutat diferent, a la mida de les necessitats i els desitjos de totes. Contem en vosaltres perquè aquest somni es faça realitat!

No hay comentarios: