9 de junio de 2010

Presentamos Compromís per València, sábado 12 de junio

Carta de Joan Ribó

Amigues i amics,
Queda menys d’un any per a les eleccions municipals i autonòmiques de maig del 2011. Com sabeu, he acceptat el repte d’encapçalar la llista del Compromís per València. Ho faig amb moltíssima il·lusió perquè, certament, el projecte engresca. De fet, poques vegades he trobat tanta generositat i compromís com ara. Ho faig també amb moltíssima responsabilitat perquè en les nostres mans està situar una veu d’esquerres, nacionalista i ecologista en un Ajuntament, com el nostre.

Del Compromís per València depèn en bona mesura l’èxit del Compromís al País Valencià. Això ens obliga a treballar doblement, sobretot tenint en compte la feina tant bona i el nivell d’exigència de l’actual grup parlamentari. Portar la veu del Compromís a l’Ajuntament de València és el nostre compromís i la garantia d’èxit. Això, però, no serà possible si no comptem amb el vostre suport. Nosaltres donem la cara, liderem el projecte, però sense vosaltres res serà possible. Volem i vos demanem la vostra participació. Serà clau el dia de les eleccions.

El 12 de juny, a les 12 hores, en el Teatre El Micalet (Carrer Guillem de Castro, 75), presentem la candidatura del Compromís per València. Volem comptar amb la vostra presència per celebrar un gran acte que genere il·lusió i ens marque el camí a seguir. Tenim un bon equip de treball, tenim un gran projecte polític, tenim una oportunitat històrica. La teua presència contribuirà a encetar un procés de treball que a finals de maig del 2011 ens situarà dins de l’Ajuntament de València.

Esperant la teua presència, rep una afectuosa salutació.
Joan Ribó,
Candidat a l'Alcaldia de Compromís per València

No hay comentarios: